[rev_slider alias="utbildningar"]

Vi har just nu två utbildningar inplanerade.


Certifieringsutbildning i Extended DISC


Vi på Proficore Consulting och våra HR-konsulter erbjuder dig att bli certifierad i ett av de mest up-to-date och mångsidiga beteendeverktygen på marknaden, Extended DISC!

Extended DISC är ett beteende- och kommunikationsverktyg som utvecklar ledares och medarbetares samspels- och kommunikationsförmåga. Användningsområdet för DISCEN är stort och det kan hjälpa och supporta dig och din organisation på många sätt i det vardagliga arbetet. Extended DISC är ett av de modernaste och mest flexibla verktygen på marknaden där du har möjlighet att designa och anpassa dina rapporter utifrån de behov som finns i just din organisation eller grupp.

Vi vänder oss till dig som arbetar inom sälj, ledarskap, rekrytering eller organisationsutveckling men verktyget passar även utmärkt för dig som är coach eller HR-ansvarig. Vårens certifieringsutbildning sker under två heldagar där du redan efter dag två kan börja använda personprofilerna i din verksamhet eller organisation.

Såhär går det till:
För att vara förberedd genomförs initialt en teoridel som du får utskickad till dig på webben. Teoridelen berör grunderna i Extetended DISC-modellen för att förstå bakgrund och den teori som ligger till grund för verktyget.

Två gemensamma utbildningsdagar där påbyggnaden av teorin fortsätter med många praktiska övningar för att du ska känna dig trygg och säker att börja använda verktyget. Under dessa två dagar kommer du att få insikt och kunskap i följande områden:
· Din egen beteendestil
· Identifierandet och förståelsen för andras beteende
· Kommunikationsstrategier
· Anpassning av ditt eget beteende
· Påverkan av andras beteende
· Aktuella användningsområden för verktyget

Pris: 10 200 kr
I priset ingår: Teoridel (genomförs innan utbildningen) · Två ledarledda utbildningsdagar · Diplom och certifiering · Fika samt lunch båda dagarna
För mer info och anmälan, kontakta elin@proficore.se alt ring på tlfn. 0702-746671

Plats: Proficore Consulting, Vasavägen 8, 554 54 Jönköping

Kommunicera Rätt Med Färger


Den vanligaste orsaken till konflikter är oftast dålig kommunikation och ibland kan det kännas som att vissa människor pratar ett helt annat språk som du bara inte kan förstå dig på! ...Har du någon gång tänk på att det kanske är just precis så det är..?

I vår tvådagarsutbildning Kommunicera Rätt Med Färger använder vi Extended DISC som grund för att belysa olika beteende- och kommunikationsstilar. Fyra olika färger och fyra olika sätt att kommunicera och bete sig där utgångspunkten för dig som deltagare blir att få ökad förståelse och insikt i ditt eget och andras sätt att kommunicera. Detta för att kunna skapa mer effektiva relationer med kunder, leverantörer, medarbetare men även med människor i ditt privatliv.

Vi blandar teori med övningar och humor med allvar. Som deltagare får du inför utbildningen göra en DISC-analys som mäter dina styrkor och svagheter och som tillhandahåller skräddarsydda tips som underlättar samarbete och kommunikation.

Kommunicera Rätt har nödvändigtvis inget företagsanpassat upplägg utan riktar sig även till dig som individ som vill bli mer träffsäker i ditt sätt att kommunicera med andra genom självkännedom och förståelse för våra individuella skillnader.

Innehåll
• DISC-analys
• Grunderna i kommunikationsteori
• Självinsikt
• Utveckla din kommunikation
• Rak och öppen kommunikation
• Samtalstekniker
• Verbal och icke-verbal
• Feedback
• Kommunikationsstilar
• Anpassa budskapet
• Analys och planering

Pris: 12 500 kr
I priset ingår
• Två ledarledda utbildningsdagar
• Fika samt lunch båda dagarna
Plats: Proficore Consulting, Vasavägen 8, 554 54 Jönköping
För mer info och anmälan, kontakta elin@proficore.se alt ring på tlfn. 0702 746671